Golfschool

Golfinstructiereis met Golfpro Kevin Broekhuis

Wat dacht u van 8 dagen genieten van 18 holes golfbanen in het prachtige Spanje? Heerlijk golfen in de zon met een verblijf in 4 sterren hotel Iberostar Royal Andalus… 

Dat wil toch iedereen? Grijp uw kans en ga mee op reis van 21 tot en met 28 maart 2022.

Winter golflesaanbieding

Golfstart (Haal je baanpermissie)

Ben je een beginnende golfer of heb je altijd al willen starten met golf? Dan is Golfstart iets voor jou! Golfclub Landgoed Nieuwkerk biedt in samenwerking met de initiatiefnemers van de Open Golfdagen, NGF, NVG en PGA-Holland, de mogelijkheid kennis te maken met het golfen en onze vereniging door middel van Golfstart.

Golfstart is een pakket van zes lessen á 60 minuten waarin je door onze PGA gecertificeerde golfprofessionals wordt begeleid op onze prachtige club. Met Golfstart krijg je als beginnende golfer intensieve en inhoudelijke begeleiding waarbij de nadruk ligt op ‘leren golfen’. Tijdens de laatste (baan)les wordt de NGF baanpermissie behaald en uitgegeven.

De kosten per persoon voor het gehele programma incl. registratie lid en baanpermissie —> € 99.-

Voor meer informatie, neem contact op met Paul Nout. 

Velen zijn u voor gegaan. Lees hier de recensies. 

Golfvervolg (Haal je handicap)

Voor wie? Deze cursus is voor golfers met baanpermissie maar kan ook goed voor golfers met een handicap tussen 36 – 54.

Ben je in het bezit van baanpermissie, dan is de volgende stap om een handicap te gaan behalen. Vroeger heette dit het GVB en nu behaal je “handicap 54”.

Om dit voor elkaar te krijgen dien je een qualifying-kaart te spelen over minimaal 9 holes op de baan waar de baanpermissie is afgegeven. Behaal je dan meer dan 18 stableford punten, behaal je een handicap. Deze kaart moet gespeeld worden met iemand die al een handicap heeft en daarmee bevoegd is te tekenen voor jouw score.

De cursus beslaat 6 lessen en kost €100 per persoon.   

Nog een voorwaarde om deze kaart in te kunnen leveren en te laten registreren is het toetsen van de golfregels. Tip: oefen deze alvast op startendegolfers.nl.

Ben je klaar voor het examen, geef dat aan bij de professional, dan wordt er een datum gezocht. 

Pagina inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Privélessen

  *) let op lessen worden ingepland naar tijdsduur (25 resp. 50 minuten)
  Lessen kunnen niet worden samengevoegd, dus 10 lessen van een 25 min kunnen niet gebruikt worden voor 5 lessen van 50 minuten.

  Clinics

  Deze Golfpro's staan voor u klaar

  Aanmelden voor golflessen & clinics

  PGA Certified