Welkom op de jeugdpagina van Golfclub Landgoed Nieuwkerk.

Op Landgoed Nieuwkerk hebben we een enthousiaste groep van 20 jeugdleden. Deze jeugdleden krijgen les op zondagmorgen. Naast de lessen organiseert de Jeugdcommissie een aantal keer per jaar groepswedstrijden, een ouder-kind wedstrijd, een glow in the dark evenement en een vriendjesdag waarbij je jouw vriendjes/vriendinnetjes kennis kunt laten maken met golf.

De jeugdcommissie bestaat uit 4 leden en wordt uiteraard ondersteund door onze golfprofessionals Piet van Eijndhoven en Patrick Gorreê.  Zij brengen de “skills en drills “ van de golfsport op een enthousiaste manier over aan de kinderen.

Meer informatie over onze golfpro’s vind je hier: Golfpro’s. Onderschat de golfsport niet want voordat je een bal goed kunt slaan, chippen of putten ben je zo maar een jaartje verder.

Enthousiast geworden?

Kom dan gerust eens kijken tijdens onze golflessen: Lessen op zondag.

We hebben voor alle kinderen die willen starten met golfen een mooie aanbieding in de vorm van een half jaar proeflidmaatschap wat eenmalig met een half jaar verlengd kan worden. Dit proeflidmaatschap noemen we een Jeugd Introductie Arrangement.  Je kunt je hiervoor aanmelden middels een inschrijfformulier.

De kosten voor een half jaar zijn € 88,50.

Als je nog vragen hebt, dan kun je ons bereiken op het mailadres: jeugdcie@golfclublandgoednieuwkerk.nl.

Tot snel op onze mooie golfbaan aan de Nieuwkerksedijk.