Swing mee met de jeugd van landgoed nieuwkerk

Mooi dat je de website aan het bekijken bent van Golfclub Landgoed Nieuwkerk. Je hebt hier vast een bedoeling mee en wil natuurlijk  meer weten over de jeugd en activiteiten die de jeugdcommissie jaarlijks organiseert. Als je daar echt achter wil komen is het wellicht een goed idee om eens contact op te nemen met ons,  zodat we je het een en ander kunnen vertellen.  Je kunt ons bereiken via de mail op het mailadres: jeugdcie@golfclublandgoednieuwkerk.nl.

De jeugdcommissie bestaat uit 4 leden te weten , en wordt uiteraard ondersteund door onze golfproffesionals Piet van Eijndhoven en Patrick Gorree.  Zij brengen de “skills en drills “ van de golfsport op een enthousiaste manier over aan de kinderen. Onderschat de golfsport niet want voordat je een bal goed kunt slaan , chippen of putten ben je zo maar een jaartje verder.

We hebben voor alle kinderen die willen starten met golfen een mooie aanbieding in de vorm van een half jaar proeflidmaatschap wat eenmalig met een half jaar verlengd kan worden. Dit proeflidmaatschap noemen we een Jeugd Introductie Arrangement.  Je kunt je hiervoor aanmelden middels een inschrijfformulier. De kosten voor een half jaar zijn 85 euro.

Tot snel op onze mooie golfbaan aan de Nieuwkerksedijk