Zomer Avond Competitie

Zomer Avond Competitie

Al voor de 15e keer wordt de Zomer Avond Competitie (ZAC) dit jaar georganiseerd. Deze interne competitie is zeer geliefd binnen onze vereniging. De ZAC wordt op de volgende donderdagen gespeeld:

  • 20 mei
  • 3 juni
  • 17 juni
  • 1 juli
  • 15 juli
  • 29 juli
  • 12 augustus (slotavond) 

De starttijden liggen tussen 16:45 uur en 19:00 uur, (evt. 16:30 uur starten). Nieuw dit jaar is dat alle wedstrijden qualifying zijn, behalve de slotavond.

Inschrijven per team

De ZAC wordt in teamverband gespeeld en een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 9 personen. Buiten de opgegeven spelers, is 3 x een invaller toegestaan, mits deze speler lid is van onze golfclub en niet ingedeeld is in een ander deelnemend team.

Per wedstrijdavond spelen 2 dames en 2 heren per team. De beste score van 1 dame en 1 heer telt voor het resultaat. Op de slotavond speel je met je hele team een Texas Scramble. Deze gezellig avond mag je niet missen! 

Geen team, toch inschrijven

Wanneer je graag mee wilt spelen, maar (nog) geen team hebt, schrijf dan toch in! In overleg wordt dan bekeken of er misschien nog plaats is in een reeds ingeschreven team of dat er nog een extra team gevormd kan worden. Mocht dit niet lukken kun je misschien als invaller toch een keer mee spelen. 

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 30 april middels onderstaand inschrijfformulier. Het maximum aantal deelnemende teams is 12. Ben er dus snel bij, want vol = vol! 

De kosten bedragen € 10 per persoon. Wij ontvangen het volledige inschrijfgeld van een team graag voor aanvang van de eerste speelronde. 

Heb je vragen, stel ze gerust aan één van onderstaande ZAC commissie-leden:

Wies Ritzen
Joost Wagemakers
Ingrid Verbakel

Inschrijfformulier Zomer Avond Competitie

Pagina inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents