Wintergolf

Wintergolf voor alle leden

De herendag organiseert al 5 jaar wintergolf om onder de leden van de herendag, met als resultaat een heuse Winterkoning.

Dit jaar willen we dat graag voor alle leden (m/v) van onze golfclub organiseren! Tot en met 15 maart kan er op 19 woensdagen gespeeld worden, tenzij het weer of de baanomstandigheden dit niet toestaan.

Hoe gaan we dat doen? 18 holers melden zich vanaf 10:15 uur en 9 holers vanaf 10:45 uur in het clubhuis. Gestart wordt een kwartiertje later. Daarvóór geef je de wedstrijdleiding een door jou ingevulde scorecard (naam + aantal slagen die je meekrijgt) en een witte, nieuwe golfbal. De wedstrijdleiding deelt de spelers ter plaatste in (3 golfers per flight) die vervolgens na elkaar starten vanaf hole 1. Vooraf aanmelden is dus niet nodig!

Prijzen zijn er voor de beste 3 spelers bij 18 en 9 holes (resp. 3, 2 en 1 golfbal). De resterende ballen worden via loting verdeeld onder de aanwezige spelers. Sla je een birdie (bij zomer- én bij wintergreen), dan wordt jou een ‘vogeltje’ opgespeld.

En natuurlijk wil je dan blijven meespelen om “Winterkoning” of “Winterkoningin” te worden. Je bent van harte uitgenodigd. De wedstrijdleiding zal bovendien aan de 3 beste wintergolf-spelers mooie prijzen uitreiken. Mooie uitdaging toch?

Je kent beslist een lid van de herendag, stel je vragen, of stap eens binnen op een woensdagmorgen, de wedstrijdleiding is aanwezig voor nadere uitleg.

Pagina inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.