kaarten-bridge

Er kan nog 2 vrijdagavonden gestreden worden om de “de taarten van Govert van Nunen”.  We spelen vanaf 19.30 uur, 24 spellen, verdeeld over 6 tafels in een A- en B-lijn.

Schrijf in voor vrijdag 17 februari en reserveer alvast vrijdag 17 maart in de agenda!

Een aantal leden zal de organisatie van deze avonden weer op zich nemen, te weten: Carlijn Eras (wedstrijdleiding); Ton Segers en Gemma Bakkers (scores); Gerrit van Raak en Jan Merckel (organisatie).

U kunt inschrijven via het prikbord in de hal (graag uw e-mailadres vermelden) maar bij voorkeur per e-mail naar gerardvanraak@outlook.com. De kosten bedragen €5,- per persoon.
De inschrijving sluit dinsdag voorafgaand aan de bridgeavond om 12:00 uur.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken op de volgende nummers

Gerrit van Raak 06-51566866
Jan Merckel 06-11048678.

Wij hopen op veel inschrijvingen!

Deel deze post