Search
Close this search box.

Wachtlijst beleid

Wachtlijst per 1-1-2021

Bericht van het bestuur geplaatst in nieuwsbrief 14 januari 2021

Onderwerp: wachtlijst nieuwe leden

Omdat wij het afgelopen jaar verplicht geregistreerd hebben, hebben wij duidelijk in beeld kunnen brengen welke type leden (en gastspelers) wanneer hun rondes hebben gelopen en daarmee zijn belangrijke aantallen bekend geworden. Met deze gegevens hebben wij een systeem opgezet om te komen tot een gemiddeld (gewogen) ledenaantal.

Op dit moment is dit gewenste gemiddeld gewogen aantal leden bereikt waardoor er een wachtlijst is. Wanneer u nu inschrijft, komt u op de wachtlijst. Inschrijven gaat via het inschrijfformulier op de website of desgewenst via een geprinte versie welke via de club is op te vragen. De wachtlijst geldt voor alle lidmaatschapsoorten en personen. Dus ook voor de businessclub of partners van leden. Enkel jeugdlidmaatschappen tot en met 18 jaar kunnen zo instromen. 

Indien er lid opzegt of bv zou komen te overlijden, is er weer plaats voor een nieuw lid en zult u automatisch op volgorde van de wachtlijst benaderd worden.

Uw inschrijving op de wachtlijst is zonder enige verplichting of risico’s. Wij kunnen echter geen uitspraken doen over de te verwachtte termijn waarop u in zou kunnen stromen. 

Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.