Volwaardig lidmaatschap

Hiermee heeft u een onbeperkt speelrecht en direct toegang tot alle faciliteiten en activiteiten die Golfclub Landgoed Nieuwkerk u biedt. Als volwaardig lid van de vereniging heeft u tevens stemrecht. U heeft daarbij de keuze uit twee varianten.

Natuurlijk kunt u ook dit lidmaatschap aanvullen met een van de les arrangementen.

Was u nog niet eerder lid bij onze vereniging en kiest u nu voor het lidmaatschap dan kunt u voor maximaal 24 maanden profiteren van de actie “wordt lid voor € 75 per maand” (€ 900 per jaar). Een korting van bijna 20% op het hiervoor geldende normale tarief.

Na deze periode wordt de normale contributie berekend. De hoogte van is afhankelijk of u wel of geen ledenlening heeft en van de jaarlijkse contributie index.

Bij een eventuele opzegging kunt u het lidmaatschap voor het komende jaar schriftelijk opzeggen voor 1 december van het lopende jaar.

 • Volwaardig lidmaatschap zonder ledenlening (vanaf 28 jaar)

  Lidmaatschap met jaarabonnement. Hierbij betaalt u uitsluitend een jaarlijkse contributie.

  Contributie per jaar: € 1117,23 *
  Cateringbijdrage (horeca tegoed) € 90,00
  NGF-bijdrage € 18,50

  * Bij deze bedragen is gespreide betaling per maand mogelijk. Bij incasso per maand is een toeslag van € 2,00 per maand voor administratiekosten verschuldigd.

 • Volwaardig lidmaatschap met ledenlening (vanaf 28 jaar)

  Lidmaatschap met jaarabonnement en ledenlening. Hierbij verstrekt u een renteloze lening aan de club. In ruil daarvoor geldt voor deze variant een gereduceerd  jaarlijks abonnementstarief.

  Contributie per jaar: € 999,86*
  Cateringbijdrage (horecategoed) € 90,00
  NGF-bijdrage € 18,50
  Eenmalig: ledenlening    € 1.702,00*

  * Bij deze bedragen is gespreide betaling per maand mogelijk. Bij incasso per maand is een toeslag van € 2,00 per maand voor administratiekosten verschuldigd.