Les-en trainingstarieven

Bij Golfclub Landgoed Nieuwkerk hebben we verschillende les- en trainingstrajecten.

• Privéles

Een lesuur/ sessie duurt 50 of 25 minuten. De 10-5 minuten die overblijft is nodig voor lesafsluiting en verplaatsing.

Priveles tarieven vanaf  1-1-2019

Lessen van 50 minuten:
    1-2 pers.              €57.50
    3-4 pers.              €67,50
    4-6 pers.              €70,-

Lessen van 30 minuten:
    1-2 pers               €32,-

• Beginnen met golf

Stap 1. Kennismaking cursus.

DOEL: kennismaken met de basisslagen van het golfspel en toepassen op de golfbaan.

• 3 basis lessen van een uur, (waarvan 1 baanles), ter kennismaking.
    • Groepen van min. 4 pers.
    • Kosten bedragen: €55,00,- p.p. geen kosten voor gebruik materiaal en accommodatie/ baan.

Stap 2. Baanpermissiecursus.

DOEL: veilig & snel genoeg spelen volgens de basisprincipes van het golfspel

• 6-tal trainingen van 50 minuten waarbij de verfijning van de basisslagen centraal staan in een traject van circa 2-3 maanden.
    • Registratie bij NGF, (á €40,-, inschrijven bij het secretariaat).
    • Theorie-examen.
    • Behalen van baanpermissie, (permissie om zelfstandig de baan te kunnen spelen op Landgoed Nieuwkerk).
    • Groepen van min. 4 pers-6 pers.
    • Kosten bedragen €99,-

Stap 3. Hcp 54 cursus:

DOEL: van beginners, golfers maken op weg naar een hcp van 54 of lager.

• 12 trainingen naar hcp.54 of lager in een traject van circa 6 maanden.
    • Inclusief gebruik accommodatie op de dag van les.
    • Intensieve les en oefenbegeleiding via de website golfacademie.nl.
    • inschrijving bij secretariaat.
    • Groepen van min. 4 pers-6 pers.
    • Kosten bedragen €199,- (kosten eventueel in combi met proeflidmaatschap)
  • Wintertrainingen 2018-2019

Evenals vorig seizoen bieden we in de komende winterperiode weer een trainingsprogramma voor groepen aan. Gebleken is dat het programma voor een grote groep leden bijdraagt aan het vergroten van de golfvaardigheden en daarmee van het spelplezier. Maar daarnaast leren de leden elkaar via dit programma ook beter kennen en levert het daarmee ook een belangrijke bijdrage aan het “clubgevoel”. Wij nodigen u van harte uit om ook dit jaar weer mee te doen.

Gebaseerd op de opgedane ervaringen én de uitslag van de enquête is de opzet van het winterprogramma aangepast. We bieden de keuze uit 4 programma’s en we starten per 15 november  zodat iedereen in de wintermaanden het programma kan afronden.

Met de verbetering van de verlichting in de avonduren, én de aanschaf van de Flightscope kunnen we nog accurater trainen op de diverse onderdelen van de slagen.

Door de uitbreiding met een tweede pro ontstaan er ook meer keuzemogelijkheden qua lestijden.

Helaas heeft de club bij het opstellen van de begroting gezien de verwachte kostenontwikkeling voor het volgend jaar moeten besluiten de financiële ondersteuning van het programma te beëindigen. Hierdoor zijn de tarieven voor de trainingen gestegen ten opzichte van vorig jaar. Ook de keuze voor een kleinere groepsgrootte werkt uiteraard kostenverhogend maar komt ten goede aan de kwaliteit en de effectiviteit van het programma.

Doelstelling trainingen

1. In een ontspannen frisse omgeving werken aan de fundamenten van het golfspel.
    2. Met gerichte persoonlijke instructie & feedback met behulp van video analyse en Flightscope, en specifieke drills werken aan:
      • Driver & fairway woods, accuratesse &  afstand vergroten.
      • Ijzers, verbeteren van het raakmoment.
      • Pitches, afstand controle.

Er bestaat dit jaar de keuze uit 4 programma’s:

1. 8 trainingen van 50 minuten, groepsgrootte 4 personen. Kosten p.p.  €125,-
    2. 8 trainingen van 50 minuten, groepsgrootte 6 personen. Kosten p.p.  €85,-
    3. 12 trainingen van 50 minuten, groepsgrootte, 4 personen. Kosten p.p.  €185,-
    4. 12 trainingen van 50 minuten, groepsgrootte, 6 personen. Kosten p.p.  €125,
    5. Competitieteams kunnen op aanvraag een programma samenstellen.

Aanmelden kan via tot uiterlijk 5 november. U kunt het formulier inleveren bij het secretariaat of ingevuld mailen aan info@golfclublandgoednieuwkerk.nl.