Samen Trainen

Samen Trainen Voojaar 2023

Samen Trainen is al jarenlang een groot succes op Golfclub Landgoed Nieuwkerk. Ook dit voorjaar bieden de professionals een programma aan waarin je samen met andere leden je golf-plezier vergroot en de techniek verbetert!

Voor wie?
Het doel is om in groepsverband met elkaar je spelniveau te verbeteren, het spelplezier te verhogen en je op het nieuwe seizoen voor te bereiden. Door het gezamenlijke karakter van het programma maak je ook weer nieuwe golf-vrienden. Dus ook voor degenen die hun weg in de vereniging aan het zoeken zijn, is deelname ideaal. De training is bedoeld voor alle leden van onze golfvereniging van jong tot oud. Je schrijft je in voor de gehele reeks, op een vast tijdstip.

Groepstraining
Onder groepstraining verstaan we; samen een bepaald onderdeel van het spel oefenen. Hiervoor hebben de professionals een speciaal uitdagend programma samengesteld waarin diverse elementen van het golfspel naar voren komen. Een training is anders dan les. Bij een les ligt de nadruk hoofdzakelijk op de techniek en bij een training verleggen we deze ook naar het leren scoren.

Investering
Deze bedragen  100,- waarvoor je 8 keer deel kunt nemen! Schrijf je in voor de gehele reeks op een vast dagdeel en tijdstip.

Dagen en tijden

 • Maandag 16:00 uur, aanvang 10 april
 • Maandag 20:00 uur, aanvang 10 april
 • Woensdag 19:00 uur, aanvang 12 april
 • Donderdag 14:00 uur, aanvang 13 april
 • Donderdag 19:00 uur, aanvang 13 april
 • Vrijdag 10:00 uur, aanvang 14 april
 • Zaterdag 9:00 uur, aanvang 15 april
 • Zaterdag 13:00 uur, aanvang 15 april.

Doe je mee!?

De training duurt 50 minuten en gaat altijd door! Je traint met een vaste groep van circa 5 tot maximaal 10 leden onder begeleiding van een van onze professionals. Het minimum aantal deelnemers is 5 inschrijvingen. 

Klik hier om in te schrijven.

Pagina inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.