Samen trainen

Samen Trainen Winter 2021/2022

Ook deze winter gaan we weer “samen trainen”.

De formule van het Samen Trainen werkt. Er wordt in groepjes, op een door jou gekozen moment in de week, een uur lang getraind.

Het doel van samen trainen is uiteraard tools te geven waardoor jij een betere golfer wordt. Het samen trainen zal ook binding geven met de club, professionals en andere leden.

• 8 groepstrainingen;
  • 6 tot 10 personen;
  • twee-wekelijks;
  • met een “pauze” rond de feestdagen;
  • op een vast tijdstip;
  • afgerond met een baantraining van circa 2 uur.

Alle facetten van het golfspel komen aan bod: putten, chippen, pitchen, de swing, de bunker en aan het einde gaan we dat allemaal combineren in de baan.

Trainingen

De trainingen vinden plaats in de weken van 18 oktober, 1, 15 en 29 november, 13 december. 17 januari en 7 en 28 februari. In de week van 14 maart gaan we de baan in. Alle data uiteraard onder voorhoud van de (winterse) weeromstandigheden.

Inschrijven

Het is helaas niet meer mogelijk om in te schrijven. U kunt eventueel wel gebruik maken van onze winteraanbieding! Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.