Samen Trainen 2021

Samen Trainen zomer 2021

U kunt helaas niet meer inschrijven voor onderstaand programma. Houd de website in de gaten voor het Samen Trainen programma in het najaar. Wel kunt gebruik maken van onze “zomeraanbieding”

We hebben ook deze zomer weer onze “Samen Trainen” groepsaanbieding. U kunt kiezen uit twee varianten:

• 6 groepstrainingen van 50 minuten (met 5 tot 8 personen) voor € 75,- per persoon
  • 6 groepstrainingen van 50 minuten + 2 individuele lessen van 25 minuten voor € 125,- per persoon

De trainingen  zijn om de week op een vast tijdstip. Maandag en woensdag worden de trainingen door Kevin verzorgd, de rest van de week neemt Paul de honneurs waar.

De privé lessen (als u voor dat arrangement kiest) dienen te worden opgenomen binnen 6 maanden na afloop van de zomercyclus, bij een golfpro naar keuze. Dit is dus niet per definitie de pro waarbij u de groepstrainingen heeft gevolgd.

1. Swing, set-up, rotatie (APK check);
  2. Swing, routine en houtjes;
  3. Putten, griptraining, afstandscontrole + korte putts;
  4. Pitchen, zwaailengtes en ritme + hoog of laag;
  5. Bunker, waar raken we het zand +  moeilijke liggingen;
  6. Chippen, put chip + gebruik verschillende clubs, resultaat training.

De aanmelding is gesloten per 18 april 2021

De trainingen starten in de week van 26 april en lopen door tot begin juli.(onder voorbehoud van extreme weersomstandigheden en corona maatregelen)