2

Al meerdere jaren doet onze vereniging mee aan de Rabo ClubSupport. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op lokale verenigingen en iedere stem is geld waard. Middels het werven van stemmen kan er dus veel geld bij elkaar gebracht worden voor onze club.

Ons doel

Een handicart is een golfkar die gebruikt wordt door golfers die minder goed ter been zijn. Echter bevindt de stalling van deze karren zich momenteel achter op ons terrein. Deze zouden we graag centrale positioneren zodat deze makkelijker bereikbaar zijn voor de gebruikers. Daarnaast willen we graag een afgesloten ruimte voor de handicarts zodat ze schoon blijven en minder te lijden hebben onder weersomstandigheden. Onze club is tevens aangesloten bij Stichting Handicarts.

Stemmen

Er kan gestemd worden tussen 5 september t/m 27 september 2022

Lid worden van de Rabobank

Wilt u ook stemmen maar bent u nog geen lid van de Rabobank? Klik dan hier voor meer informatie.

Deel deze post