Welkom nieuwe businessleden

Nieuw project (15)
Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Per 1 oktober heeft de vereniging weer de mogelijkheid gehad een aantal leden van de wachtlijst door te laten stromen. Welkom allemaal. Hiermee heeft ook de businessclub weer een rijke aanvulling mogen noteren.

Welkom Thomas en Ingrid namens Vollenhoven. Vollenhoven is een Tilburgs familiebedrijf dat al meer dan 125 jaar bestaat. Het bedrijf is één van de grootste zelfstandige en onafhankelijke oliegroothandelaren in Nederland. In 2006 werd het bedrijf lid van de Nederlandse Avia coöperatie en heeft sindsdien steeds meer tankstations ondergebracht in de rood-witte AVIA kleuren.

Ook verwelkomen wij Patrick van der Weijden. Hij heeft als introducee al meerdere keren deelgenomen aan de businessdag en nu is hij zelf lid. Patrick is eigenaar van Be Choosy.

Tot slot is ook Roy Ooms van Riellander Pracht toegetreden tot de businessclub. Roy is directeur van Riellander Pracht. Dit bedrijf verkoopt varkensvlees van Brabantse boeren die net als Roy oog hebben voor dierenwelzijn en milieu. Neem eens een kijkje op de website onder andere voor heerlijke recepten.

Deel deze post

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin