NGF competitie

NGF competitie 2022

Vanzelfsprekend doen er teams van Golfclub Landgoed Nieuwkerk mee aan de NGF competitie en we kunnen u mededelen dat de inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2022 van start gaat.

Speeldata

We hebben contact gehad met de NGF en er zullen waarschijnlijk geen veranderingen zijn in aanbod van de wedstrijdvormen. Voor de leden die nog niet zo bekend zijn met de competitie: alle wedstrijden zijn Matchplay en je kan deelnemen vanaf hcp 36 of lager.

Digitaal inschrijven

In het verleden lag er een oranje map in het clubhuis waar u zich in kon schrijven. We hebben als competitieleiders gemeend dat dit een achterhaalde manier was van communiceren. Dit gaan we vanaf dit jaar dus anders doen: We gaan digitaal!

U kunt zich vanaf nu “gewoon” inschrijven via E-Golf op dezelfde wijze zoals u zich ook aanmeld voor een andere wedstrijd. U logt in met uw gegevens en kiest daarna de competitie waar uw voorkeur naar uit gaat.

De samenstelling van de teams wordt in principe door de competitieleiders gemaakt maar u kan bij de inschrijving wel aangeven met welke team u speelt, vermeld dan bij “opmerkingen” de naam van de teamcaptain.

Het bestuur heeft uitgesproken dat ze waarde aan hechten om de hoogste zondagteams 36 holes (heren en dames) als uithangbord van onze club te willen gebruiken. Ze worden gefaciliteerd in, met name training en een bijdrage in de teamkleding.

Golfclub Landgoed Nieuwkerk is een ambitieuze club waar sportiviteit hoog in het vaandel staat. Prestatie en de voor ons zo bekende Brabantse gezelligheid is dé reden om hier lid te willen zijn en je wil trots zijn om onze club op het hoogste niveau te vertegenwoordigen. De rol van de competitieleiders is om de teams samen te stellen en dat doen we niet alleen. De Pro’s die bij ons werkzaam zijn, hebben hierin een adviserende rol.

Duidelijk zal zijn dat van de teams die ondersteund worden door de Club andere verwachtingen en verplichtingen zijn dan van de andere teams. U moet dan denken aan een inspanningsverplichting voor trainingen en deelname aan maandbeker wedstrijden en de Clubkampioenschappen.

De pro’s hebben dit jaar weer een mooi trainingsprogramma gemaakt waarbij je als team ook nog zelf invloed op uit kan oefenen. Hier hoort u binnenkort ook meer over.

We zien de inschrijvingen met belangstelling tegemoet waarbij we uiteraard ook onze nieuwe leden uitnodigen om deel te nemen aan de NGF Competitie!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Wilfred van Pelt (rechts op de foto) 06-51762220 of Marco Drijver (links op de foto) 06-10976273 of stuur een e-mail aan compcie@golfclublandgoednieuwkerk.nl