NGF competitie

NGF competitie 2024

Het bestuur heeft het sportief beleid als één van de beleidsvoornemens opgenomen in haar beleidsplan voor de komende jaren, we zijn immers een sportvereniging.
Binnen dit sportief beleid wordt verenigings-breed gekeken naar de wijze waarop de
golfsport verder kan worden ontwikkeld. Dat kan enerzijds door het stimuleren van
golftrainingen, het organiseren van golf gerelateerde activiteiten maar anderzijds door het stimuleren en ondersteunen van de competitieteams en de deelname aan de NGF-competitie.

Leden van Golfclub Landgoed Nieuwkerk kunnen jaarlijks meedoen aan de voorjaarscompetitie van de NGF. Voor jeugdleden geldt dat zij ook kunnen meedoen aan de jeugdcompetitie.

De technische commissie (nader te noemen als TC) is verantwoordelijk binnen de
vereniging voor de organisatie van beide competities. De Technische commissie
zorgt voor een goede samenstelling van de teams, treed periodiek in overleg met de
teamcaptains en headpro en organiseert verschillende activiteiten (o.a. regelavonden in samenwerking met de regel en handicapcommissie en oefenwedstrijden) in voorbereiding op de genoemde competities.

Onderstaand beleid beschrijft de randvoorwaarden die de TC hanteert bij de
organisatie van alle competities 

Vragen?

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u die, afhankelijk van het onderwerp stellen, per e-mail aan compcie@golfclublandgoednieuwkerk.nl of tc@golfclublandgoednieuwkerk.nl

Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.