NGF Competitie Captains

Goirle, februari 2019

Betreft: NGF-competitie 2019

Geachte NGF-competitie coördinator,

Uw vereniging is met een of meerdere teams ingedeeld bij een van de teams van Landgoed Nieuwkerk. In de bijlagen vindt U een overzicht van de wedstrijden en starttijden van de competitie wedstrijden die op Landgoed Nieuwkerk gespeeld zullen worden. De namen, e-mail adressen en telefoonnummers van de captains staan eveneens vermeld.

Op de competitie dagen zijn het clubhuis en de oefenfaciliteiten vanaf acht uur open. De ballen voor de driving range zijn gratis beschikbaar. De spelers of speelsters van het ontvangende team zijn aanwezig om U te ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. In het clubhuis is er de mogelijkheid om te lunchen en/of te dineren. Speciale wensen (vegetarisch en allergieën) gelieve U  van te voren aan ons door te geven.

Wij stellen voor de financiële zaken onderling door de captains te laten regelen.

In de week voorafgaande aan de wedstrijd, alleen niet in het weekend, kunnen spelers van de bezoekende clubs een oefenronde spelen overeenkomstig binnen de NGF gemaakte afspraken. De kosten voor het spelen van een oefenronde bedragen € 39,00 per persoon. Op basis van wederkerigheid kunnen door de captains onderlinge (afwijkende) afspraken worden gemaakt.

Afspraken voor het spelen van een oefenronde kunnen gemaakt worden met het secretariaat van 9.00 uur tot 12.00 uur, bereikbaar onder tel. nummer 013-5342029, of via e-mail info@golfclublandgoednieuwkerk.nl.

Op onze website www.golfclublandgoednieuwkerk.nl vindt U alle verdere informatie.

Wij hopen U hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen U een fijne en gezellige competitie toe.

Met vriendelijke groeten ,

Ad Naber/Jan Vollaerts