Mixeddag

Mixeddag

De mixeddagcommissie organiseert in het seizoen iedere laatste vrijdag van de maand een wedstrijd voor alle meerderjarige leden van onze club. De commissie heeft tot doel de sociale band tussen de leden te versterken. Dit deels natuurlijk door het golfspel zelf, deels door de vrijwillige deelname aan het na de wedstrijd georganiseerde gezamenlijk diner. Tijdens en na het diner wordt, zo mogelijk, aandacht besteed aan culturele activiteiten op akoestisch-, verbaal-, literair- creatief gebied liefst van eigen leden. De kosten bedragen één nieuwe golfbal per deelname. Alle verkregen golfballen worden als prijs of verloting uitgekeerd. Deelname aan het diner is voor eigen rekening.

Commissie

Een aantal vrijwilligers zetten zich graag en actief in voor de mixeddag. Onderstaande alle commissieleden: 
• Theo Damen (voorzitter)
• Leny Damen
• Rico Borrani
• Han Knape
• José Knape
• Yvonne van Riel
• Toy de Rooij

U kunt de commissie bereiken door een e-mail te sturen naar mixeddag@golfclublandgoednieuwkerk.nl

Speeldata 2023

De wedstrijdkalender is gepubliceerd en wij zijn verheugd te kunnen melden dat de mixeddag op de volgende dagen gepland staat:

Vrijdag 31 maart
Vrijdag 28 april
Vrijdag 26 mei
Vrijdag 30 juni
Vrijdag 28 juli
Vrijdag 25 augustus 
Vrijdag 29 september
Vrijdag 27 oktober

Ongeveer een maand voor aanvang kan er ingeschreven worden voor de eerstvolgende mixeddag.

Ontknoping mixeddag competitie 2021

Deze beker ging dit jaar naar José Knape met 106 SF punten 🌞. Jopie van Esveld bereikte met nipte achterstand op José de 2e plaats en Cees Schalke veroverde de 3e plaats.

Wilt u ook kans maken op deze beker? Schrijf dan nu in voor de eerste mixeddag van dit seizoen. Klik op onderstaande button en doe mee! 

Pagina inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.