Matchplay clubkampioenschappen

clubkampioenschappen matchplay

Zaterdag 28- en Zondag 29 mei aanstaande wordt er op ons Landgoed gestreden om de eerste grote prijs van het jaar. De Matchplay Clubkampioenschappen. Dames, Heren en Senioren strijden om eeuwige roem en titel Matchplay Clubkampioen 2022. Wie worden de opvolgers van Hennie, Mari en Ton?

Omdat er dit jaar zoveel deelnemers zijn aan de NGF competitie, waar ook matchplay wordt gespeeld en waar we verwachten dat alle competitie spelers deel zullen nemen, hebben we er voor gekozen om naast de Clubkampioenschappen ook een extra Matchplaykampioenschap toe te voegen.

Iedereen, t/m hcp 36 kan zich inschrijven voor de Clubkampioenschappen en de extra matchplay wedstrijden staat open voor speelsters en spelers vanaf hcp 20.

De wedstrijden staan inmiddels open voor inschrijvingen.

Schrijf je snel in want vol = vol of kom gedurende deze 2 dagen een kijkje nemen en laat je vangen door deze geweldig spannende spelvorm.

Deel deze post