Lid worden

Lid worden

De toeloop van nieuwe leden is vanaf 2020 enorm en heeft ons overrompeld.

Het gevolg is dat onze baan momenteel overbezet dreigt te raken, wat de kwaliteit van de baan niet ten goede komt, maar ook irritatie oproept bij de huidige leden. 

Het bestuur heeft daarom besloten de instroom van nieuwe leden te bevriezen. Vanwege de registratieplicht, hebben wij duidelijk in beeld kunnen brengen welke type leden (en gastspelers) wanneer hun rondes hebben gelopen. Met deze gegevens hebben wij een systeem opgezet om te komen tot een gemiddeld (gewogen) ledenaantal.

Op dit moment is het gemiddeld gewogen aantal leden bereikt, waardoor er een wachtlijst is. De wachtlijst geldt voor alle nieuwe aanmeldingen ongeachte de vorm van het lidmaatschap (jeugdleden t/m 27 jaar uitgezonderd) of de relatie tot reeds geregistreerde leden van onze vereniging. Indien er opzeggingen binnen het huidige ledenbestand plaatsvinden, worden geïnteresseerden op de wachtlijst op volgorde van inschrijving benaderd.  

Wij kunnen helaas geen uitspraken doen over het te verwachtte moment van instromen. Uw inschrijving voor de wachtlijst verplicht u tot niets. 

Inschrijven kan via het invullen van onderstaand inschrijfformulier, waarbij wij graag een recente pasfoto ontvangen voor onze ledenadministratie (uploaden via het inschrijfformulier), Wanneer u het formulier liever uit print en inlevert / opstuurt, klik dan hier.

Countryclub

De countryclub is per 1 januari 2023 een nieuw initiatief binnen onze vereniging. Het betreft geen lidmaatschap maar een jaarlijks af te nemen arrangement.
Dit arrangement is bedoeld voor oud-leden en toekomstige oud-leden voor wie zijn of haar golfcarrière langzaam af wil bouwen en het clublidmaatschap teveel wordt. De kosten voor dit arrangement bedragen €100, – Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden lidmaatschapAlleen van toepassing voor jeugdleden

Zijn je ouders lid van een golfclub?

Voeg een pasfoto toe. Max 6MB in JPG of PNG formaat.


Over uw persoonlijke golfervaring


Pagina inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.