Lid worden

Lid worden

De toeloop van nieuwe leden is vanaf het moment dat we na de eerste “lock-down” weer open mochten, enorm geweest en heeft ons overrompeld.


Het gevolg is dat onze baan momenteel overbezet dreigt te raken, wat de kwaliteit van de baan niet ten goede komt, maar ook irritatie oproept bij de huidige leden. Ook de beperkende (reserverings-)maatregelen als gevolg van de COVID-19 crisis, lopen ons daarbij ernstig voor de voeten.

Het bestuur heeft daarom besloten de instroom van nieuwe leden even te bevriezen. Omdat wij het afgelopen jaar verplicht hebben geregistreerd, hebben wij duidelijk in beeld kunnen brengen welke type leden (en gastspelers) wanneer hun rondes hebben gelopen. Met deze gegevens hebben wij een systeem opgezet om te komen tot een gemiddeld (gewogen) ledenaantal.

In ieder geval is op dit moment dit aantal gewenste aantal leden bereikt waardoor er een wachtlijst is. De wachtlijst geldt voor alle nieuwe aanmeldingen ongeachte de vorm van het lidmaatschap of de relatie tot reeds geregistreerde leden van onze vereniging. Indien er opzeggingen binnen het huidige ledenbestand plaatsvinden, worden geïnteresseerden op de wachtlijst op volgorde van inschrijving benaderd.  

Inschrijven kan via het invullen van onderstaande inschrijfformulier.

Aanmelden lidmaatschapAlleen van toepassing voor jeugdleden

Zijn je ouders lid van een golfclub?

Voeg een pasfoto toe. Max 6MB in JPG of PNG formaat.


Over uw persoonlijke golfervaring