Golfschool

Golfstart

Ben je een beginnende golfer of heb je altijd al willen starten met golf? Dan is Golfstart iets voor jou! Golfclub Landgoed Nieuwkerk biedt in samenwerking met de initiatiefnemers van de Open Golfdagen, NGF, NVG en PGA-Holland, de mogelijkheid kennis te maken met het golfen en onze vereniging door middel van Golfstart.

Golfstart is een pakket van zes lessen á 60 minuten waarin je door onze PGA gecertificeerde golfprofessionals wordt begeleid op onze prachtige club. Met Golfstart krijg je als beginnende golfer intensieve en inhoudelijke begeleiding waarbij de nadruk ligt op ‘leren golfen’. Tijdens de laatste (baan)les wordt de NGF baanpermissie behaald en uitgegeven.

De kosten per persoon voor het gehele programma incl. registratie lid en baanpermissie —> € 99.-

Momenteel staan er nog geen nieuwe Golfstart cursussen gepland. Laat hier uw gegevens achter, wanneer u op de hoogte gebracht wenst te worden van een nieuwe reeks golflessen via Golfstart.

Stap 2 cursus

Voor wie? Golfers met baanpermissie en golfers met een handicap tussen 36 – 54.

Ben je in het bezit van baanpermissie, dan is de volgende stap om een handicap te gaan behalen. Vroeger heette dit het GVB en nu behaal je “handicap 54”.

Om dit voor elkaar te krijgen dien je een qualifying-kaart te spelen over minimaal 9 holes op de baan waar de baanpermissie is afgegeven. Behaal je dan meer dan 18 stableford punten, behaal je een handicap. Deze kaart moet gespeeld worden met iemand die al een handicap heeft en daarmee bevoegd is te tekenen voor jouw score.

Nog een voorwaarde om deze kaart in te kunnen leveren en te laten registreren is het toetsen van de golfregels. Tip: oefen deze alvast op startendegolfers.nl.

Ben je klaar voor het examen, geef dat aan bij de professional, dan wordt er een datum gezocht. 

Pagina inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Deze Golfpro's staan voor u klaar

  Winteraanbieding golflessen geldig t/m 31 maart

  Basis

  7 lessen van 25 minuten
  190
  00
  Eenmalig
  • 1 t/m 2 personen
  • 25 minuten per les

  Standaard

  7 lessen van 50 minuten
  380
  00
  Eenmalig
  • 1 t/m 4 personen
  • 50 minuten per les
  Populair

  Privélessen

  *) let op lessen worden ingepland naar tijdsduur (25 resp. 50 minuten)
  Lessen kunnen niet worden samengevoegd, dus 10 lessen van een 25 min kunnen niet gebruikt worden voor 5 lessen van 50 minuten.

  Clinics

  Aanmelden voor golflessen & clinics

  PGA Certified