Golfschool

Zomer golfles aanbieding

Een voorbeeldinvulling van de 5 uur les zou kunnen zijn: 1 uur putten, 1 uur chippen, 1 uur pitch / bunker, 2 uur driving range / swing. Dit alles met als doelstelling het verbeteren van de techniek, het scorend vermogen en je course management

Aanmelden voor golflessen & clinics

PGA Certified

Privélessen

*) let op lessen worden ingepland naar tijdsduur (25 resp. 50 minuten)
Lessen kunnen niet worden samengevoegd, dus 10 lessen van een 25 minuten kunnen niet gebruikt worden voor 5 lessen van 50 minuten.

Clinics

Deze Golfpro's staan voor u klaar