Kunst op Nieuwkerk

Kunst op Nieuwkerk

Kunst op Nieuwkerk een nieuw initiatief dat nu al weer bijna een jaar bestaat.Wat is de bedoeling welnu: het op regelmatige basis organiseren van exposities in ons clubhuis. Leden, of partners van leden, die op welke wijze dan ook kunst produceren worden uitgenodigd om de vruchten hiervan in het clubhuis te laten zien.

Afhankelijk van de belangstelling van de leden moeten we afwegen  hoe weeenieder de kans geven te exposeren.Een kunstcommissie , die hiervoor in het leven is geroepen , wil met de kunstenaar overleggen hoeveel en welke werken worden geëxposeerd.Het lijkt ons niet de bedoeling dat verkoop voorop staat. Echter de werken mogen wel te koop worden aangeboden. In overleg met de kunstminnende wordt e.e.a. dan verder afgestemd. Er is geen provisie provisie verschuldigd.De kunstcommissie weet haast wel zeker, dat er voldoende leden en/of partners zijn die ‘Kunst op Nieuwkerk ‘ tot een succes kunnen maken. Spreekt u dit aan aarzel niet meldt je alvast aan zodat we kunnen gaan plannen hoe we e.e.a. handen en voeten gaan geven.

Huidige exposant 

De tijd gaat snel er komt weer een nieuwe exposant op Nieuwkerk. We bedanken Conny van Aerle voor de presentatie van haar werk. Het thema werk van Conny heeft veel verdieping over haar werk gegeven. Conny heeft ons laten weten dat ze veel positieve reacties heeft ontvangen. Dat vinden we fijn voor haar en we wensen haar dan ook veel succes bij verdere exposities. 
In Karin van Elderen vinden we de opvolger van Conny. Hieronder stelt ze zich aan u voor. Wij wensen haar veel succes toe.

Interesse?

Bent u lid van onze vereniging en zou u ook willen exposeren? Neem dan contact op met de kunstcommissie. U bent van harte welkom. 

André IJsseldijk of Leo Witkamp (U vindt onze gegevens in de ledenlijst)

Pagina inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.