Kunst op Nieuwkerk

“Kunst op Nieuwkerk” is een nieuw initiatief  van kunstliefhebbers binnen onze vereniging.  Op regelmatige basis worden er exposities georganiseerd in ons clubhuis.

Verkoop is geen hoofdoel echter mogen de werken wel te koop worden aangeboden. Dit gaat altijd in overleg met de exposant.

Huidige exposant

Marianne de Jong bijt het spits af. Zij is de eerste die haar werken zal tonen. Marianne is ongeveer twee jaar lid van onze vereniging en is woonachtig in Goirle.

Zij gebruikt in haar werken diverse materialen en het betreft vaak afval. Zij weet daar verrassende abstracte creaties van te maken. Kleurrijk maar ook met rustgevende aardkleuren.

Zondag 25 juli zal de expositie geopend worden door onze voorzitter Jacq van Aarle.