Kunst op Nieuwkerk

Kunst op Nieuwkerk

“Kunst op Nieuwkerk” is een initiatief  van kunstliefhebbers binnen onze vereniging.  Op regelmatige basis worden er exposities georganiseerd in ons clubhuis.

Verkoop is geen hoofdoel echter mogen de werken wel te koop worden aangeboden. Dit gaat altijd in overleg met de exposant. 

Huidige exposant 

Marianne de Jong  en Gertruud Terwindt hebben de toon gezet, vanaf 1 april is de beurt aan Leonard Witkamp.  

Leo maakt schilderijen die o.a. golf gerelateerd zijn. Ook het zelfportret van Rembrandt laat zien dat Leo uiteenlopende kwaliteiten heeft. U zult zijn werk de komende 3 maanden kunnen bewonderen. Wij wensen hem een mooie expositie toe met veel belangstelling waar ook hij weer veel inspiratie uit kan halen. 

leo
witkamp

Interesse?

Bent u lid van onze vereniging en zou u ook willen exposeren? Neem dan contact op met de kunstcommissie. U bent van harte welkom. 
Pagina inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.