Kunst op Nieuwkerk

Kunst op Nieuwkerk

“Kunst op Nieuwkerk” is een initiatief  van kunstliefhebbers binnen onze vereniging.  Op regelmatige basis worden er exposities georganiseerd in ons clubhuis.

Verkoop is geen hoofdoel echter mogen de werken wel te koop worden aangeboden. Dit gaat altijd in overleg met de exposant. 

Huidige exposant 

Vanaf 1 juli zal Andre IJsseldijk, initiatiefnemer van Kunst op Nieuwkerk zijn werk 3 maanden tentoonstellen in ons clubhuis. 

Zijn werk is deels abstract gecombineerd met meer of minder realistisch geschilderde gezichten. Bekende persoonlijkheden als Albert Einstein en Johan Cruijff, maar ook willekeurig gekozen modellen zijn op de schilderijen te zien. Een andere visie op portretschilderen noemt hij het zelf. Niet alleen gezichten maar ook bv. huisdieren worden in een abstracte omgeving geportretteerd. 

André werkt het liefst in opdracht. De folders die tegenover de toiletten op een tafeltje liggen zijn natuurlijk om mee te nemen. U krijgt dan een idee van de werkwijze en de mogelijkheden.

Interesse?

Bent u lid van onze vereniging en zou u ook willen exposeren? Neem dan contact op met de kunstcommissie. U bent van harte welkom. 
Pagina inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.