Horeca

Beste bezoeker van ons clubhuis,

Wij, Ton en Cynthia, ontvangen u graag in ons verbouwde clubhuis. Voor een kopje koffie of een lekkere lunch, samen dineren of gezellig als tussenstop tijdens uw fiets- of wandeltocht. Onze deur staat voor iedereen open. Niet alleen binnen is het goed toeven, ook bij goed weer is het op ons terras altijd genieten van het prachtige uitzicht over onze golfbaan.

Door de regelgeving omtrent Corona zijn er een aantal dingen anders dan u van ons gewend bent. Zo dient u te reserveren als u wilt lunchen of dineren. Daarnaast zal u gevraagd worden een registratieformulier in te vullen, afstand te bewaren en uw handen bij binnenkomst te desinfecteren.

Gedurende de corona periode maken wij gebruik van een invul lunch- en dinermenukaart. Wenst u voor groepen een op maat gemaakt voorstel? Dat kan natuurlijk. Stuur ons een email met uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waar mogelijk zullen wij zoveel mogelijk ventileren en de deuren naar het terras open houden. Wij willen u vragen hier rekening mee te houden en voor de zekerheid een extra vestje mee te nemen.

Gelukkig is onze passie voor lekker eten, gastvrijheid en gezelligheid niet veranderd en zijn wij u graag van dienst.

We zien u graag!
Met vriendelijke groeten,

Team ForeAll
Ton Willems & Cynthia Haring

E-mail: foreallgoirle@gmail.com