Horeca

Clubhuis en terras Golfclub Landgoed Nieuwkerk

Welkom! Leuk dat u onze baan bezoekt en gebruikt maakt of wenst te maken van ons clubhuis of terras. Wij, Ton, Cynthia en Lars zorgen er samen met onze collega’s Corrie, Marie-José, Sandra en Lian voor dat het u aan niets ontbreekt. 

Heeft u speciale wensen of komt u met een gezelschap? Er is veel mogelijk, neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar foreallgoirle@gmail.com of door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Wij zijn er ForeAll! 

Ton, Cynthia, Lars, Corrie, Marie-Jose, Sandra & Lianne

Vlnr. Marie-José, Lars, Ton, Cynthia & Corrie

Niet op de foto: Sandra & Lian.

Openingstijden 

Het clubhuis is geopend vanaf 09.00 uur ’s morgens. Houd u er als greenfee speler rekening mee dat het dus niet mogelijk is een starttijd te reserveren voor 9 uur. Het is namelijk wenselijk dat u zich in het clubhuis meldt en uw greenfee afrekent voordat u gaat spelen. Ook eventueel gereserveerde handicarts kunnen pas vanaf 9 uur voor u klaar gezet worden. 

Wij serveren een heerlijke lunch tussen 11.30 uur – 14.00 uur. Voor het het diner is de keuken geopend op:

  • dinsdag t/m zaterdag enkel op reservering
  • zondag & maandag is de keuken gesloten en serveren wij friet en snacks. 

Ons clubhuis sluit nadat de laatste gast naar huis gaat, doch uiterlijk om 01:00 uur. 

Vakantie

In verband met onze vakantie is de keuken tussen 14 en 23 januari gesloten voor het diner en is er een aangepaste lunchkaart.

 

 

Contact met ForeAll

Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.