Search
Close this search box.

Herendag

Herendag

De herendagcommissie organiseert in het seizoen iedere woensdag een wedstrijd voor de heren van Golfclub Landgoed Nieuwkerk. 

Alle leden van Golfclub Landgoed Nieuwkerk kunnen deelnemen aan de herendag. Neemt u slechts een enkele keer deel, dan kunt u zich inschrijven als introducé voor deze wedstrijden. De kosten bedragen €5 per keer. 

U kunt ook lid worden van de herendag. U betaalt dan €60 per jaar. Deze jaarlijkse bijdrage wordt onder andere gebruikt voor diverse prijzen, een natje en een droogje tijdens de wedstrijd op woensdag en nog veel meer.

Wat dat “nog veel meer” inhoud, kunt u het beste zelf een keer komen ervaren.

Commissie 

 • Ad Naber (voorzitter)
 • Wil Staffhorst (penningmeester)
 • Jac Coremans
 • André IJsseldijk
 • Jan Klinckenberg
 • Cees Muskens
 • Henk Rijnen
 • Cees Schalke

Wilt u meer weten over de herendag of lid worden stuur dan een e-mail aan herendag@golfclublandgoednieuwkerk.nl 

Jaarprogramma 2023

Het jaarprogramma van de herendag vindt u hier

Slotdag herendag 2022

Herendag beëindigt seizoen na 30 wedstrijden

Woensdag 2 november is de Herendag golfcompetitie afgesloten. Dit gebeurde met een uitgebreid diner, vervaardigd door onze eigen ‘keukenbrigade’. 50 leden genoten weer van een verrassend en uitgebreid diner.

Met 173 punten behaalde Frank Verschuuren in deze competitie de derde plaats; met 199 punten werd Ben Verschuuren tweede. Bert Boogaard wint dit seizoen de herendag competitie met 210 punten.

Er werden dit seizoen 60 birdies gescoord door 33 spelers. Ben Verschuuren maakt er 5 in 21 wedstrijden en neemt trots de beker als beloning voor deze beste prestatie in ontvangst. De namen van de overige birdiemakers zijn in een bokaal bijeengebracht en het lot bepaalt welke speler de gelukkige eigenaar wordt van deze kostbare ‘vogel’. De winnaars zijn Jan Daggers en Ton Willems.

Cholesteroldiner 5 oktober 2022

Pagina inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.