Greenfeebeleid vanaf 1 mei

1024
Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Het beleid tot 1 mei 2021 was dat alleen leden, greenfee spelers konden meenemen als zijnde gastspelers. Er werden dus geen individuele greenfee spelers geboekt.
Eerder hebben wij u als lid, dringend verzocht alleen via de website te boeken. Dus niet per telefoon of per e-mail. Indien u een gastspeler wilt meenemen, is het de bedoeling dat u deze reservering ook via de website doet. Ook als u de reservering ongedaan wilt maken, doe dit dan tijdig via de website en niet per telefoon of per e-mail. Voor de periode na 1 mei geldt dat greenfee spelers weer welkom zijn. Zolang het registratie systeem geldt in verband met de corona maatregelen, kunnen individuele greenfee spelers alleen telefonisch een reservering maken.
Om overbezetting op de baan te voorkomen is door het bestuur besloten het aantal greenfee spelers te limiteren met een maximum van 12 personen per dag. Dit geldt voorlopig voor de maanden mei en juni. Het aantal van 12 personen per dag is inclusief gastspelers/introducees van leden. Grote gezelschappen zullen in overleg met het bestuur per situatie bekeken bekeken worden.

Deel deze post

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin