Golfprofessionals

Reine Claudestraat 8
1326 JE Almere
mail@kevinbroekhuis.nl

Mijn naam is Kevin Broekhuis, geboren 13 juni 1986 te Almere.

Ik ben van jongs af aan met (top)sport bezig geweest en vanaf 2000 met golf. Mijn echte verslaving was tijdens de eerste wedstrijd, waar mijn allereerste bal bijna een hole-in-one was. Dat was makkelijk, dacht ik…

Na veel trainen, lange dagen en wekelijks te lessen ben ik meervoudig clubkampioen geworden en heb ik ook nationaal mooie resultaten neergezet. Het was tijd voor de volgende stap, professional worden en de tour op.

2,5 jaar heb ik dit mogen doen, heel Europa door om toernooien te spelen op (toen) de EPD Tour. Een top-10 plek in Marokko als beste resultaat, maar alles bij elkaar niet goed genoeg voor de ‘echte’ stap hoger.
Besloten om na deze jaren te stoppen en mezelf te richten op het lesgeven.

Tijdens mijn opleiding stage gelopen op de Gelpenberg onder leiding van Mette Hageman. Daarna in loondienst op Naarderbos, tijdens mijn examen van mijn opleiding een baan aangeboden gekregen op Princenbosch en sinds enige tijd werkzaam op Zeewolde. Het is altijd een zoektocht naar de juiste plek. Landgoed Nieuwkerk is weer een stap in mijn zelfontwikkeling, het opzetten van een nieuwe structuur en het opleiden van spelers op ieder niveau.
Mijn motto, train met een doel en maak dit meetbaar, zie de progressie Wat is jouw doel? Mag ik jou daarbij helpen?

Eigenschappen:
• Gedreven
• Oplossingsgericht
• Positief
• Sociaal
• Geduldig
• Enthousiast
• Klant- en servicegericht

Werkervaring / kwalificaties:
• Playing professional EPD Tour
• Stagiaire DGC de Gelpenberg bij Mette Hageman
• Golfprofessional op Golfbaan Naarderbos
• Golfprofessional op Golfclub Princenbosch
• Golfprofessional op Golfclub Zeewolde
• Lesgeven op ieder niveau, beginner tot onder 0 (PGA Holland professional)
• Lesgeven aan jeugd (opleiding coach jeugd afgerond)
• Organiseren van clinics en golfreizen
• Trainen competitie teams (o.a. coach landskampioen heren 27 holes Zeewolde)
• Trackman certified level 2
• Fitness instructeur level 1
• PGA mental coach level 1

Paul Nout
13 juli 1993
Fortgracht 5
4254 VE Sleeuwijk
Golfenfit@gmail.com

Mijn naam is Paul Nout, 26 jaar, en al sinds jaren een fanatieke golfer.

Op mijn 16e ben ik begonnen met het zo verslavende spelletje golf. Tijdens mijn studie op het Cios heb ik het hoofd profiel fitness gevolgd en als keuze vak golf. Doormiddel van het profiel fitness ben ik afgestudeerd als personal trainer wat ik zo af en toe nog gebruik naast het golfen of tijdens de golflessen. Mensen met een fysieke beperking of een blessure probeer ik hiermee zo goed mogelijk te helpen of een trainingsplan voor op te stellen. Toen ik het Cios had afgerond heb ik 2 jaar personal training gegeven bij mensen thuis en op een sportschool.

Daarna ben ik naar de PGA opleiding gegaan en daar de opleiding tot Pro gevolgd. Tijdens deze opleiding speel je natuurlijk ook wat wedstrijden en daar kom je er achter hoe goed je het zelf soms ook weet, hoe lastig het spelletje soms kan zijn, maar daarom vind ik het juist zo leuk om met mensen aan de slag te gaan en aan hun doel te werken. Het plezier in de golfsport heeft ertoe geleidt dat ik daar mijn beroep van heb gemaakt. Ondertussen ben ik 4 jaar golfpro en doe dat met alle plezier.

Mijn voornaamste doel is mensen plezier te laten beleven tijdens het leren van het golfspel en mensen bij elkaar te brengen door deze mooie sport. Daarnaast ben ik een enthousiaste leraar die graag gezamenlijk aan een doel werkt om op die manier te streven naar perfectie in het golfspel.

Ik hoop u snel een keer te ontmoeten en te kunnen begeleiden naar een plezierige manier van spelen.
Tot ziens op landgoed Nieuwkerk

Eigenschappen:
• Sociaal
• Geduldig
• Enthousiast
• Meelevend
• Spontaan
• Resultaatgericht
• Klant- en servicegericht

Werkervaring:
• Geven van lessen aan beginners
• Gevorderden begeleiden