Golfpro’s

Piet van Eijndhoven, 38 jaar en woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Getrouwd en vader van twee kleine ondeugende kinderen. Zelf begonnen met golf in 2006 op het CIOS te Sittard onder leiding van Eric der Kinderen. Daar werd ik zo enthousiast van deze uitdagende sport dat ik na het afronden van het CIOS gestart ben met de B-opleiding. Deze heb ik afgerond in 2006. Op dit moment ben ik bezig met het behalen van mijn A-status. Inmiddels heb ik 11 jaar lesgeefervaring en les gegeven op diverse clubs zoals Golfpark de Pettelaar, Golfclub Son en golfclub de Dommel.

De laatste 6-jaar geef ik les op Golfclub Toxandria samen met Hans Berkhout waar ik lessen en trainingen verzorg aan alle leden, de jeugd, de ambitieuze jeugd en dames 1. Van beginner tot hcp 0, van 6-jaar tot en met 86 jaar.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en samen met jullie aan jullie spel te werken.

Tot snel!

Tel:        06-46196151
Mail:      golfschoolpietvaneijndhoven@gmail.com

Patrick Gorreê, per 13 oktober 2018 ga ik het pro team versterken.

Landgoed Nieuwkerk is voor mij dichtbij, want ik ben woonachtig in Tilburg. Ik ben 23 jaar oud en mijn handicap was op het moment dat ik Pro werd +0.8.

Op golfclub Houtrak ben ik begonnen met golf, maar daarvoor was ik altijd al op de baan te vinden met mijn ouders.  Ik speelde in de NGF C-selectie onder 12 jaar oud om vervolgens mijn hele jeugd veel nationale en internationale wedstrijden te spelen.  O.a. 2x Landskampioen met de jeugd competitie en 1x landskampioen met de Heren competitie.
Ik studeerde in die tijd in Amsterdam aan het Johan Cruyff College Marketing, Communicatie en evenementen. Op het Johan Cruyff College kun je topsport combineren met je sport. Op dat moment ideaal voor mij.

Vanaf 2014 tot 2017 heb ik Business Administration in Amerika gestudeerd en daar natuurlijk in het golfteam gespeeld. Ik zat op school in Palm Desert, California. In Amerika kwam ik in aanraking met lesgeven en coachen. Zo werd ik eerst als team- captain benoemd en later als assistent-coach, wat ik erg leuk vond om te doen. Uiteindelijk heeft mijn golfcoach mij aangeboden om een gehandicapte golfer te mogen lesgeven. Ik had hier enorm veel plezier in. Nadat ik uit Amerika terug ben gekomen kwam ik er snel achter dat ik het lesgeven erg leuk vond.

In september 2017 begon ik met de C-opleiding en heb deze afgerond in april 2018. Aansluitend ben ik gestart met de B-opleiding. Afgelopen maand heb ik daarbij een bijscholing van TPI gedaan, waarbij de fysieke mogelijkheden/gesteldheid van de golfer centraal staan

Vanaf 13 oktober zal ik op zaterdag aanwezig zijn en verzorg dan de golflessen in samenspraak met jullie golf-pro Piet.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en op jullie mooie baan te mogen lesgeven.

Tel: 06-41423867
Mail: Patrick.gorree@icloud.com