Lidmaatschapstarieven

Op golfclub landgoed Nieuwkerk zijn nieuwe leden van harte welkom! Als lid profiteert u van ruime speelmogelijkheden, veel wedstrijden, uitgebreide lesmogelijkheden en gratis oefenfaciliteiten. De enthousiaste vereniging organiseert wedstrijden voor zowel de beginnende als gevorderde golfers en vele andere activiteiten waarbij u als lid van harte welkom bent.

• Introductie lidmaatschap

Wilt u uitgebreid kennismaken met onze vereniging, dan is een introductielidmaatschap iets voor u. Dit lidmaatschap duurt 6 maanden en kan aansluitend ook nog eens eenmalig met 6 maanden worden verlengd. Hiermee kunt u niet alleen onbeperkt gebruik maken van alle oefenfaciliteiten, maar krijgt u ook een ongelimiteerd speelrecht voor de baan en kunt u deelnemen aan wedstrijden. U kunt dit lidmaatschap naar keuze combineren met een van de les arrangementen.

6 maanden proeflidmaatschap € 495,00
    Eenmalige verlenging proeflidmaatschap met 6 maanden  € 495,00
    Introductie actie
    Was u nog niet eerder lid bij onze vereniging en kiest u nu voor het lidmaatschap, dan speelt u  maximaal 24 maanden voor € 75 per maand (€ 900- per jaar). Een korting van bijna 20% op het hiervoor geldende normale tarief.

Deze aanbieding geld uitsluitend in 2019. De 24 maands periode gaat in op het moment van inschrijving. Na het verstrijken van de 24 maanden betaalt u het normale, op dat moment van toepassing zijn contributie tarief.

Aanmelden proeflidmaatschap
  • Volwaardig lidmaatschap

Hiermee heeft u een onbeperkt speelrecht en direct toegang tot alle faciliteiten en activiteiten die Golfclub Landgoed Nieuwkerk u biedt. Als volwaardig lid van de vereniging heeft u tevens stemrecht. U heeft daarbij de keuze uit twee varianten:

• Lidmaatschap met jaarabonnement. Hierbij betaalt u uitsluitend een jaarlijkse contributie.
    • Lidmaatschap met jaarabonnement en ledenlening. Hierbij verstrekt u een renteloze lening aan de club. In ruil daarvoor geldt voor deze variant een gereduceerd  jaarlijks abonnementstarief.

Natuurlijk kunt u ook dit lidmaatschap aanvullen met een van de les arrangementen

Bekijk de prijzen
  • Business lidmaatschap

Voor bedrijven die de meerwaarde inzien van een hechte band met Golfbaan Landgoed Nieuwkerk is een passend bedrijfslidmaatschap en/of sponsorpakket ontwikkeld. De basis is een standaard pakket, maar het pakket kan worden afgestemd op de specifieke wensen van uw bedrijf.

Meer informatie over de Businessclub
  • Jeugd lidmaatschap

Voor jeugd in de leeftijd t/m 27 jaar gelden afzonderlijke lidmaatschapsvoorwaarden. Voor de jeugd t/m 18 jaar is hierbij een lespakket inbegrepen.

Bekijk de prijzen en voorwaarden
  • Oefenfaciliteiten

Driving Range/Putting green

Inclusief onbeperkt gratis driving range ballen