Kennis maken

Wilt u kennismaken met de golfsport of een eerste kennismaking cadeau doen? Kennismaken met golf kan bij Golfclub Landgoed Nieuwkerk op meerdere manieren.

• Introductielessen

Bent u nog niet bekend met de golfsport maar wel benieuwd of het iets voor u is? Maak dan een afspraak met onze golfschool. Wij bieden diverse mogelijkheden om deze boeiende sport te leren kennen. En combineert u uw les arrangement met een lidmaatschap van de vereniging, dan krijgt u een aantrekkelijke korting. Ook organiseren wij regelmatig een clinic tijdens de open dagen of op aanvraag en in groepsverband.

• Introductie lidmaatschap

Introductie actie
    Was u nog niet eerder lid bij onze vereniging en kiest u nu voor een lidmaatschap abonnement, dan ontvangt  u vanaf de 1e maand van uw lidmaatschap gedurende 24 maanden een korting van bijna 20% op het hiervoor geldende tarief. U betaalt slechts € 75,00 per maand (€ 900,- p. jaar).
    Aanmelden lidmaatschap
  • Open dag 26 september 2020

Zaterdag 26 september 2020 staan van 10 tot 15 uur alle deuren van onze golfclub voor u open. Kom een kijkje nemen in het vernieuwde clubhuis, maak kennis met onze (bestuursleden) of sla uw eerste balletje onder leiding van één van onze golfpro’s.  Om 10:30, 11:30, 13:00 en 14:00 zullen er 50  minuten durende clinics gegeven worden waar u kosteloos aan deel kunt nemen. Inschrijven is wel gewenst. Klik hier om een email te sturen met het tijdstip van uw voorkeur!

Heeft u al ervaring met golf en bent u in het bezit van baanpermissie of handicap, dan kunt deze dag tegen gereduceerd tarief 9 holes spelen. Reserveer hier uw afslagtijd en betaal slechts 16 euro in plaats van 31  euro. Dat is nog eens leuk kennismaken met deze prachtige baan!