Golfclub

Golfclub Landgoed Nieuwkerk is een vereniging van en voor leden. Het lidmaatschap van de vereniging heeft een aantal voordelen. Zo kunt u onbeperkt golfen op onze prachtig gelegen baan op de momenten die u het beste uitkomen.

U kunt deelnemen aan alle wedstrijden en alle overige verenigingsactiviteiten. En in de bar en het restaurant van het sfeervolle clubhuis maakt u snel kennis met onze leden onder het genot van een drankje of een hapje. Overweegt u een lidmaatschap dan bieden wij u verschillende mogelijkheden. Wilt u eerst uitgebreid kennismaken met onze vereniging? Dat kan ook, via het Introductie welkom pakket.

Kennismaken met golf

Wilt u kennismaken met de golfsport of een eerste kennismaking cadeau doen? Kennismaken met golf kan bij Golfclub Landgoed Nieuwkerk op meerdere manieren.

Introductielessen

Bent u nog niet bekend met de golfsport maar wel benieuwd of het iets voor u is? Maak dan een afspraak met onze golfschool. Wij bieden diverse mogelijkheden om deze boeiende sport te leren kennen. En combineert u uw les arrangement met een lidmaatschap van de vereniging, dan krijgt u een aantrekkelijke korting. Ook organiseren wij regelmatig een clinic tijdens de open dagen of op aanvraag en in groepsverband.