• Dit event is voorbij.

Handicartwedstrijd

4 augustus om 11:00 - 16:00

Beste Nieuwkerk(st)ers,

Over 2 weken , 4 augustus, spelen we weer de jaarlijkse Handicart wedstrijd op Nieuwkerk.

Als consul voor de Stichting Handicart (https://www.handicart.nl/) het ideale moment om de handicarts op onze club onze uw aandacht te brengen.

De missie van Stichting Handicart is mobiliteit te verschaffen aan mindervalide golfers om hen daarmee in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen. Daarmee geeft de stichting deze groep golfers de mogelijkheid zowel lichamelijk als ook geestelijk actief te blijven.

Door middel van eigen bijdragen door de pashouders, donaties, giften, legaten en schenkingen verkrijgt de Stichting de benodigde inkomsten om eigen handicarts aan te schaffen. Deze handicarts worden geplaatst op golfclubs in Nederland (inmiddels 112). Deze golfkarren worden vervolgens door de deelnemende banen tegen een laag tarief aan de pashouders van Stichting Handicart ter beschikking gesteld.

Ries van der Linden

Handicart-consul Golfclub Landgoed Nieuwkerk