DUW-dag

Dank-U-Wel dag

Jaarlijks organiseert het bestuur een DUW-dag voor alle vrijwilligers die zich onuitputtelijke inzetten gedurende het jaar op allerlei vlakken. Of het nu kleine of grote bijdragen zijn, we waarderen alle inzet en zijn er trots op een vereniging te mogen besturen met zoveel vrijwilligers! Tijdens deze dag bedanken wij jullie graag. Als u in aanmerking komt voor deze dag ontvangt u een persoonlijke uitnodiging per e-mail.

Dit jaar zal de DUW-dag plaatsvinden op zaterdag 7 oktober 2023.

Verslag DUW dag 2022

Het is een mooie zonnige zondag gebleken, heerlijk weer om te golfen. De deelnemers aan de wedstrijd zijn eerst ontvangen met een kop koffie en kleine versnapering. Shotgun start voor de 18 holes 3-stokken wedstrijd waarbij de 9 holes deelnemers later zijn ingestroomd. Een leuke en verrassende wedstrijdvorm die elk jaar weer terugkomt. 

Tijdens de ronde is iedereen voorzien van een worstenbroodje met een schrobbelèr en begon menigeen spijt te krijgen van de clubkeuzen 😁. 

Na afloop gezellig borrelen en zijn de prijzen voor de wedstrijd, neary, longest en birdies uitgereikt. 

Gouwe Douwer

Traditioneel wordt tijdens de DUW dag ook de Gouwe Douwer uitgereikt. Dit jaar is Huub de Pont door het bestuur aangewezen als Gouwe Douwer vanwege zijn jarenlange inzet voor de vereniging. Twee termijnen als bestuurslid, momenteel in de tweede termijn als commissaris van de BV, lid van de juridische commissie, belangrijke bijdrage aan de verlenging van het pachtcontract en enkele jaren geleden ook nauw betrokken geweest bij de vervanging van de ledenlening. Uiteraard tevens bij de meeste leden bekend als de toernooidirecteur van de Nieuwkerkbokaal. Kortom, een zeer terechte nominatie wat ons betreft! Gefeliciteerd Huub!

IMG-2643

Na alle plichtplegingen heeft ForeAll wederom een heerlijk stamppotten buffet gepresenteerd.

We hopen dat we ook komend jaar weer op de inzet van vele vrijwilligers mogen rekenen. We kijken alweer uit naar de volgende DUW dag volgend jaar!

Pagina inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.