Golf Daylight Challenge Logo43

Na 2 jaar afwezigheid organiseert Golfclub Landgoed Nieuwkerk weer een Daylight Challenge. Dit unieke evenement vindt plaats op 18 juni 2022 van 6.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze golfdag wordt er gegolfd voor goede doelen. De winst gaat naar de golfer die de meeste holes heeft gelopen.

We hebben dit jaar voor 3 goede doelen gekozen. De totale opbrengst wordt evenredig verdeeld over de volgende goede doelen:

1. De opstap bus Goirle – Riel
  2. Het verbeteren van het onderkomen van onze handicarts
  3. Een goed doel naar keuze, bepaald door de winnaar (golfer met het meest gespeelde holes)

Wacht niet met inschrijven! Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden en e-mail het volledig ingevuld naar info@daylightchallenge.nl

Deel deze post