Damesdag

Damesdag

In het seizoen, van maart t/m oktober, wordt iedere dinsdag voor alle dames een wedstrijd georganiseerd voor 9 of 18 holes.  Speelsters van alle categorieën zijn hierbij van harte welkom; of je nu een starter bent (net in het bezit van een HCP) of een ervaren speelster, jong of oud, het maakt niet uit. 

In principe wordt er 2x per maand qualifying gespeeld, waarbij je met dames speelt met een gelijkwaardige handicap. Op de andere dinsdagen worden de handicaps “gemixed” en ontstaan er leuke flightindelingen en speel je iedere keer weer met andere dames in een wekelijks wisselende wedstrijdvorm. 

Inschrijven voor de damesdag kan 1 maand vooruit en tot de voorafgaande zondag 23:00 uur. Op maandag wordt de wedstrijd ingedeeld en wordt de startlijst via de e-mail en website doorgegeven. De wedstrijdkaart kun je vanaf 9:30 uur tot een half uur voor je starttijd ophalen aan de wedstrijdtafel in het clubhuis.

 Deelnemen aan de damesdag kan op twee manieren:

 1. Je kiest ervoor een jaarlijkse bijdrage te betalen van €55. Met deze bijdrage is deelname aan de openings- en slotdag met diner mogelijk en inbegrepen. Evenals het inschrijfgeld voor de overige damesdagen.
 2. Het is ook mogelijk per week te betalen tegen een kleine bijdrage van €3 per keer. Het is dan echter niet mogelijk deel te namen aan de openings- of slotdag. 

Buiten het seizoen  is er een vrijblijvende walk-in op dinsdag tussen 10:00 uur en 10:30 uur. Er is dan geen georganiseerde wedstrijd, maar dames die willen spelen gaan golfen, andere gaan wandelen, bridgen of gezellig koffie drinken. Het gaat er vooral om, een gezellige en sportieve dinsdag te hebben.

De jaarbijdrage van €55 kan overgemaakt worden op bankrekening NL35RABO 0352128437 ten name van C. van der Kruijs onder vermelding van “contributie damesdag”. 

Jaarprogramma 2022

Het volledige wedstrijdprogramma is terug te vinden op de activiteitenkalender en in E-golf. Hier kunt u meteen inschrijven voor de wedstrijden.
 

Opening damesdag 

22 maart j.l. heeft de opening van de damesdagcompetitie plaatsgevonden. Een druk bezochte dag met onder andere heerlijk weer, een goed diner en de aanwezigheid van de Golfdiva’s voor het aanschaffen van een nieuwe golfgarderobe. 

Commissieleden

Een aantal zeer fanatieke dames nemen graag de organisatie van deze leuke dag voor hun rekening. Als er vragen zijn kunt u zich richten tot één van onderstaande dames: 

 • Carin van de Kruijs (voorzitter) 06-20439257
 • Helma Molthoff
 • Else Marie van Wensen
 • Mieke de Wijs
 • Mariet van Bommel
 • Paula Kerkhof 
 • Marianne Lancel

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen naar damesdag@golfclublandgoednieuwkerk.nl

Pagina inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.