Damesdag

Damesdag

In het seizoen, van maart t/m oktober, wordt iedere dinsdag voor alle dames een wedstrijd georganiseerd voor 9 of 18 holes.  Speelsters van alle categorieën zijn hierbij van harte welkom; of je nu een starter bent (net in het bezit van een HCP) of een ervaren speelster, jong of oud, het maakt niet uit. 

In principe wordt er 2x per maand qualifying gespeeld, waarbij je met dames speelt met een gelijkwaardige handicap. Op de andere dinsdagen worden de handicaps “gemixed” en ontstaan er leuke flightindelingen en speel je iedere keer weer met andere dames in een wekelijks wisselende wedstrijdvorm. 

Inschrijven voor de damesdag kan 1 maand vooruit en tot de voorafgaande zondag 23:00 uur. Op maandag wordt de wedstrijd ingedeeld en wordt de startlijst via de e-mail en website doorgegeven. De wedstrijdkaart kun je vanaf 9:30 uur tot een half uur voor je starttijd ophalen aan de wedstrijdtafel in het clubhuis.

 Deelnemen aan de damesdag kan op twee manieren:

 1. Je kiest ervoor een jaarlijkse bijdrage te betalen van €55. Met deze bijdrage is deelname aan de openings- en slotdag met diner mogelijk en inbegrepen. Evenals het inschrijfgeld voor de overige damesdagen.
 2. Het is ook mogelijk per week te betalen tegen een kleine bijdrage van €3 per keer. Het is dan echter niet mogelijk deel te namen aan de openings- of slotdag. 

Buiten het seizoen  is er een vrijblijvende walk-in op dinsdag tussen 10:00 uur en 10:30 uur. Er is dan geen georganiseerde wedstrijd, maar dames die willen spelen gaan golfen, andere gaan wandelen, bridgen of gezellig koffie drinken. Het gaat er vooral om, een gezellige en sportieve dinsdag te hebben.

De jaarbijdrage van €55 kan overgemaakt worden op bankrekening NL35RABO 0352128437 ten name van C. van der Kruijs onder vermelding van “contributie damesdag”. 

Jaarprogramma 2021

Klik hier voor het jaarprogramma van de damesdag 2021
 

Commissieleden

Een aantal zeer fanatieke dames nemen graag de organisatie van deze leuke dag voor hun rekening. Als er vragen zijn kunt u zich richten tot één van onderstaande dames: 

 • Helma Molthoff (voorzitter) 06-83771627  helma@administratiemolthoff.nl
 • Carin van de Kruijs
 • Else Marie van Wensen
 • Mieke de Wijs
 • Mariet van Bommel
 • Toy de Rooij
 • Paula Kerkhof 
 • Marianne Lancel
Pagina inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents