Search
Close this search box.

Countryclub

Countryclub

Vanaf 1 januari 2023 is het voor oud-leden en leden die voornemens zijn de vereniging te verlaten mogelijk gebruik te maken van het countryclub arrangement. Een nieuw initiatief binnen onze vereniging.

Deze club is bedoeld voor oud-leden en toekomstig oud-leden om de briljante golfcarrière en activiteiten langzaam af te bouwen en aan te passen aan uw persoonlijke mogelijkheden. En daarbij, en zeker niet onbelangrijk, uw contacten met uw golfvrienden te continueren en hiervan te genieten als het clublidmaatschap een beetje teveel van het goede wordt.

Het arrangement

Als u deelnemer wordt van de countryclub betaalt u €100,00 per jaar (peildatum 01-01-2023) en geniet u van alle onderstaande voordelen:

 • Uitnodiging voor bijzondere club aangelegenheden zoals bv. de nieuwjaarsreceptie;
 • Vrij golfen of deelnemen aan “open” wedstrijden (bv. mixeddag) tegen betaling van het greenfee tarief voor Country Club leden van € 22,50 voor 9 holes (voor reservering graag contact opnemen met het secretariaat);
 • U kunt uiteraard gasten uitnodigen maar zij kunnen niet spelen voor het introductietarief, maar de normale greenfee;
 • NGF registratie;
 • Ontvangen van de wekelijkse digitale nieuwsbrief;
 • Gebruik van de oefenfaciliteiten;
 • U bent geen lid meer van Golfclub Landgoed Nieuwkerk en de clubrechten vervallen (zoals bijvoorbeeld stemrecht bij de ALV)

Uw aanspreekpunt(en)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de commissieleden of een e-mail sturen naar countryclub@golfclublandgoednieuwkerk.nl.

Wij als commissie, waarvoor we ook nog graag enthousiaste club- of oud leden zoeken, zijn er zeker van dat we in de countryclub een gezellige en aangename omgeving kunnen gaan verzorgen. Door uw deelname kunt u ook bijdragen aan een aangename post golf beleving.

De countryclubcommissie

Ed Ghering, Han Knape, Harry Hoekstra & Thérèse de Kort

Pagina inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.