Corona update 18 december 2021

corona_1280x800
Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Beste Nieuwkerk(st)ers,

Het hing al even in de lucht en tijdens de persconferentie van vanavond is het verder bevestigd, Nederland gaat in een strenge lockdown tot en met 14 januari.

Gelukkig mogen de buitensport accommodaties open blijven, maar zijn de groepsgroottes buiten beperkt tot slechts 2 personen. Als vereniging dienen we ons derhalve weer aan te passen om ervoor te zorgen dat we binnen de gestelde beperkingen de golfsport kunnen blijven beoefenen.

Na overleg met onze horeca exploitanten, de coronacommissie en het bestuur zijn we tot de volgende maatregelen gekomen:

  • De reserveringen van starttijden voor zondag 19 december blijven staan. Voor de ochtend willen we de spelers vriendelijk verzoeken de flight te maximeren tot 2 personen. Dus als u een flight geboekt heeft van 3 of 4 personen, het vriendelijke verzoek binnen de flightinterval uw oorspronkelijk gezelschap in 2 flights te laten starten. Zondagmiddag kunt u nog starten zonder een starttijd, maar met de beperking dat een flight slechts uit 2 personen kan bestaan.
  • Alle reserveringen vanaf maandag 20 december zijn verwijderd. Vanaf zondag 19 december is het mogelijk om een nieuwe starttijd voor maandag 20 december of later te boeken volgens de huidige regels.
  • Met ingang van maandag 20 december dient er weer voor de gehele dag gereserveerd te worden. De flightgrootte is beperkt tot 2 personen en de interval zal worden teruggebracht tot 6 minuten. Momenteel is het in het systeem enkel nog mogelijk om voor de ochtend een tijd te reserveren. Deze technische beperking zullen we maandag opvolgen en oplossen zodat er spoedig voor de gehele dag starttijden gereserveerd kunnen worden.
  • We willen u (nogmaals) vriendelijk verzoeken de starttijd via de website of de E-Golf app te boeken en dit niet telefonisch te doen.
  • Het clubhuis is gesloten – enkel toegankelijk voor toiletbezoek. De lockerruimte blijft toegankelijk.
  • De horeca is enkel geopend volgens het “take-away” principe.
  • Wanneer deze zijn toegestaan in de baan geldt voor de handicart een bezetting van slechts 1 persoon – of 2 personen uit een zelfde huishouden.
  • Voor wat betreft de golflessen gaan we contact opnemen met de golfprofessionals. Zij zullen u verder informeren over het doorgaan van uw golfles(sen).
  • De geplande nieuwjaarsreceptie op zondag 9 januari 2022 zal helaas komen te vervallen.

Dit zijn op basis van de op dit moment tot ons beschikbaar staande informatie de maatregelen die we moeten nemen. Wij zullen de ontwikkelingen blijven volgen en u zo spoedig mogelijk informeren als zich wijzigingen voordoen.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en rekenen op uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

Martijn van de Louw
Waarnemend voorzitter

Deel deze post

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin