Competitie Jeugd

De jeugd heeft twee competities, te weten de GolfSixes League en de NGF competitie.

GolfSixes League

GolfSixes League is een laagdrempelige competitie op par-3 banen (soort mini golfbaan) voor kinderen tot en met 13 jaar. Het doel is vooral fun en ervaring op doen. Ieder team heeft minimaal 6 en maximaal 9 spelers. Zo krijg je 3 groepjes die tegen 3 groepjes van de tegenpartij spelen. Elk kind speelt 6 holes van de 9. De overige 3 holes kunnen ze de andere spelers aanmoedigen.De wedstrijden vinden onder begeleiding plaats op een aantal vrijdagavonden.

Programma SixesLeague Team Nieuwkerk:

Datum:          Golfclub:                              Aanvang:

10 mei            Midden Brabant                   18.00 uur

17 mei            Prise d’eau                            18.00 uur

31 mei            Almkreek                              18.00 uur

NGF Competitie

Dit jaar gaat de jeugd van Nieuwkerk deelnemen aan de NGF competitie. In een team van 4-6 spelers gaan zij de strijd aan met jeugdteams van 4 andere golfclubs. De kinderen spelen in totaal 18 holes, waarvan 9 holes 2 spelers samen spelen en de andere 9 holes spelen ze individueel.

De wedstrijden vinden onder begeleiding plaats op zondag.

Programma Competitie Team Landgoed Nieuwkerk 2019

Datum            Golfclub

2 juni             Bergvliet

16 juni           Dongen