Competitie jeugd

De jeugd heeft twee competities, te weten de GolfSixes League en de NGF competitie.

GolfSixes League

GolfSixes League is een laagdrempelige competitie op par-3 banen (soort mini golfbaan) voor kinderen tot en met 13 jaar. Het doel is vooral fun en ervaring op doen. Ieder team heeft minimaal 6 en maximaal 9 spelers. Zo krijg je 3 groepjes die tegen 3 groepjes van de tegenpartij spelen. Elk kind speelt 6 holes van de 9. De overige 3 holes kunnen ze de andere spelers aanmoedigen. De wedstrijden vinden onder begeleiding plaats op een aantal vrijdagavonden.

NGF Competitie

Ieder jaar gaat de jeugd van Nieuwkerk deelnemen aan de NGF competitie. In een team van 4-6 spelers gaan zij de strijd aan met jeugdteams van 4 andere golfclubs. De kinderen spelen in totaal 18 holes, waarvan 9 holes 2 spelers samen spelen en de andere 9 holes spelen ze individueel.

De wedstrijden vinden onder begeleiding plaats op zondag.

Voor vragen kun je contact opnemen met de jeugdcommissie: jeugdcie@golfclublandgoednieuwkerk.nl