Competitie jeugd

De jeugd heeft twee competities, te weten de GolfSixes League en de NGF competitie.

GolfSixes League

GolfSixes League is een laagdrempelige competitie op par-3 banen (soort mini golfbaan) voor kinderen tot en met 13 jaar. Het doel is vooral fun en ervaring op doen. Ieder team heeft minimaal 6 en maximaal 9 spelers. Zo krijg je 3 groepjes die tegen 3 groepjes van de tegenpartij spelen. Elk kind speelt 6 holes van de 9. De overige 3 holes kunnen ze de andere spelers aanmoedigen. De wedstrijden vinden onder begeleiding plaats op een aantal vrijdagavonden.

NGF Competitie

Ieder jaar gaat de jeugd van Nieuwkerk deelnemen aan de NGF competitie. In een team van 4-6 spelers gaan zij de strijd aan met jeugdteams van 4 andere golfclubs. De kinderen spelen in totaal 18 holes, waarvan 9 holes 2 spelers samen spelen en de andere 9 holes spelen ze individueel.

De wedstrijden vinden onder begeleiding plaats op zondag.

Voor vragen kun je contact opnemen met de jeugdcommissie: jeugdcie@golfclublandgoednieuwkerk.nl

Pagina inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.