Clubkampioenschappen Matchplay

Clubkampioenschap Matchplay

Jaarlijks wordt er binnen onze vereniging gestreden om het clubkampioenschap Matchplay. Er kan ingeschreven worden voor 3 verschillende categorieën, te weten: senioren, dames en heren.

De wedstrijd gaat vanzelfsprekend over 18 holes en vindt plaats op 28 en 29 mei 2022.

Winnaars 2021

In het weekend van 5 en 6 juni hebben spannende wedstrijden plaatsgevonden.
Wij feliciteren Ton Segers bij de senioren, hij wist met 7 – 6  te winnen van Wilfred van Pelt. Bij de dames ging Hennie van Unen er met de titel van door. De uitslag van haar ronde tegen Sandra Grannerman was 3-1. Mari Berkers was met 4-3 net te sterk voor Rob Ross.

Gefeliciteerd allemaal! Iedereen bedankt voor het meedoen en graag tot volgend jaar.