Businessclub

Businessclub Golfclub Landgoed Nieuwkerk

Will Spapens – voorzitter businessclub – vertelt:

Golf gaat uitstekend samen met zaken doen. De waarde van golf als instrument voor relatiemarketing is enorm en is altijd een verstandige investering. In een ontspannen sfeer leert men elkaar toch nét wat beter kennen. Onze golfbaan is bij uitstek de plaats om nieuwe zakelijke relaties op te doen of om uw bestaande relaties te versterken.

Will Spapens

Businessclub wedstrijden

Gedurende het golfseizoen organiseren wij een aantal keren per jaar speciale businessclubwedstrijden en activiteiten. Tijdens deze bedrijvendagen doen ondernemers nieuwe contacten op en wordt spontaan en ongedwongen het netwerk verbreed. U kunt introducees meenemen en gezamenlijk genieten van alles wat Golfclub Landgoed Nieuwkerk te bieden heeft.

Voor 2022 zijn de businessdagen gepland op de volgende donderdagen:

Bedrijfs- en sponsorpakket

Voor bedrijven die de meerwaarde inzien van een hechte band met Golfclub Landgoed Nieuwkerk is een passend bedrijfslidmaatschap en/of sponsorpakket ontwikkeld. Inmiddels hebben diverse bedrijven een zakelijk lidmaatschap of sponsorschap. De basis is een standaard pakket, maar het pakket kan worden afgestemd op de specifieke wensen van uw bedrijf.

Kortom: Businessclub Golfclub Landgoed Nieuwkerk biedt u ruime mogelijkheden en een representatieve zakelijke locatie.

Wenst u ook ‘het zakelijke met het aangename te verenigen’, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Met vriendelijke groeten,

Will Spapens | voorzitter businessclub Golfclub Landgoed Nieuwkerk