Borrelbokaal

Een gezellige wedstrijd op de vrijdagnamiddag. Na het werken even een rondje golfen en daarna met uw golfmaatjes een lekker drankje en hapje nuttige op het mooiste terras van Brabant. Iedere wedstrijd heeft zijn eigen originele spelvorm. Daarbij geldt de olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen,¬†MAAR… kennis van de golfregels kan soms handig zijn. Wie weet levert het zo nu en dan nog wat bonuspunten op ūüėČ.

Inschrijven leden

Wat leuk dat u wilt deelnemen aan de borrelbokaal! De inschrijving gaat via e-golf zoals u gewend bent.

Donderdag voorafgaand aan de wedstrijd ontvangt u de startlijst met daarbij de uitleg van de wedstrijdvorm. Wij willen u vriendelijk vragen op de wedstrijddag voor aanvang van uw ronde het inschrijfgeld contant te voldoen.

Voor leden bedraagt het inschrijfgeld ‚ā¨ 25 per persoon.¬†De prijzen zijn inclusief baancatering (hapje / drankje).

Inschrijven gastspelers

Gastspelers zijn bij de Borrelbokaal ook van harte welkom. De kosten bedragen ‚ā¨50 per persoon. Dit is inclusief greenfee, een hapje en drankje in de baan.¬†

Om in te schrijven als greenfeespeler kunt een e-mail sturen naar borrelbokaal@golfclublandgoednieuwkerk.nl

Wedstrijd 1 – vrijdag 11 maart – aanvang 15:00 uur
Dit is een Bestball wedstrijd in duo’s.

Wedstrijd 2 – vrijdag 8 april – aanvang 16:00 uur
Deze wedstrijd spelen we Stableford (Q).

Wedstrijd 3 – vrijdag 13 mei – aanvang 16:00 uur
Dobbelen om de tees.

Wedstrijd 4 – vrijdag 3 juni – aanvang 16:30 uur
Touwtjeswedstrijd.

Wedstrijd 5 – vrijdag 8 juli – aanvang 16:00 uur
Borrelbokaal Special! Don’t miss it.

Wedstrijd 6 – vrijdag 9 september – aanvang 16:00 uur
Wie o wie verslaat de vos van de borrelbokaal?

Wedstrijd 7 – vrijdag 7 oktober – aanvang 15:00 uur
Texas Scramble.

Wedstrijd 8 – vrijdag 11 november – aanvang 18:30 uur
9 holes Glow in the dark, Strokeplay Bestball

Starttijden onder voorbehoud van wijziging. Wordt mede bepaald door aantal inschrijvingen en voorkeuren voor vroeg of laat starten.

Flightindeling

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeuren ten aanzien van de flightindeling. Wij kunnen echter niets garanderen.