Activiteiten

Levendige vereniging

Golfclub Landgoed Nieuwkerk is een levendige vereniging waar tal van activiteiten worden georganiseerd. Veel actieve vrijwilligers die samen voor een overvolle wedstrijdkalender zorgen. Hier kunt u een beschrijving van de diverse activiteiten terugvinden.

Kunst op Nieuwkerk

“Kunst op Nieuwkerk” is een initiatief  van kunstliefhebbers binnen onze vereniging.  Op regelmatige basis worden er exposities georganiseerd in ons clubhuis. Lees verder…

Open Dag

Jaarlijks organiseren wij een open dag. In verband met de huidige wachtlijst van onze vereniging gaat de open dag in 2022 niet door.

Wedstrijden

Verder worden er diverse wedstrijden georganiseerd. Onderstaande overzicht is nooit compleet en wordt regelmatig aangevuld. 

Handicartwedstrijd
Presidentscup
Rondje 53
Golfster & Golfer van het jaar
Openingswedstrijd
Daylight Challenge
Vlaggenwedstrijd 
Clubkampioenschappen matchplay
Nieuwkerk Bokaal
Laddercompetitie 
CLUB. maandbeker 
Zomer Avond Competitie
Borrelbokaal 
Herendag 
Damesdag 
Mixeddag 
Businessdag

Bekijk hier de volledige activiteitenkalender of klik hier voor het jaaroverzicht in één oogopslag.

Op bovenstaande wedstrijden is het wedstrijdreglement van toepassing, mits anders gecommuniceerd. Klik hier om het wedstrijdreglement in te zien. 

Pagina inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    Vrijdag 29 april wordt het wildrooster geplaatst bij de ingang van het terrein en is het vanaf 18.00 uur niet meer mogelijk het terrein op of af te rijden. Eventuele uitwijkmogelijkheden om te parkeren zijn de Hondenclub (komende vanaf Goirle op de Nieuwkerksedijk ongeveer ter hoogte van hole 5 naar rechts) of bij Klooster Nieuwkerk.