Activiteiten jeugd

SjorsSportief 2020

11, 18 of 25 november 2020 hebben ca 30 enthousiaste kinderen kennis gemaakt met golf. Heb jij ook mee gedaan en wil je lid worden? Klik dan hier.

Ontdek je talent Sjors

TryOut Sports Tilburg 2021

Basisschoolkinderen uit Tilburg hebben 7 april 2021 meegedaan met een golfclinic via Try Out Tilburg. Heb jij ook mee gedaan en wil je lid worden? Klik dan hier.

Golf Try Out Tilburg

Verslag ouder-kind wedstrijd 2020

De jaarlijkse ouder-kind wedstrijd heeft op 13 september weer plaatsgevonden. De opkomst was vanwege Corona iets minder groot dan vorig jaar, maar dat mocht de pret niet drukken.

Speciale vermelding verdienen de jongste deelnemers (Noud, Sid, Nini en Luuk) die voor het eerst een wedstrijd over 9 holes speelden. Die hebben waarschijnlijk goed geslapen!

Ouder kind golfwedstrijd 2020 Golfclub Landgoed Nieuwkerk

Naast de neary was op hole 17 een lijn voor de straightest (rechtste) neergelegd: deze was ex aequo voor Sid en Ralph, de vader van Noud. Daarbij moet wel vermeld worden dat Ralph de bal via een boom keurig op de lijn sloeg en dat Sid zover sloeg dat de lijn niet lang genoeg was.

Na de prijsuitreiking hebben we met zijn allen genoten van een heerlijke barbecue, waarvoor dank aan het team van Ton en Cynthia. Ook nog dank aan Paul Nout, die op hole 15 niet te verslaan was. Hieronder nog een korte impressie van winnares Lynn (en Franck) Blanc

Lees hier het verslag van Lynn

Op zondag 13 september hebben papa en ik meegedaan aan de ouder-kind golfwedstrijd. Het was super leuk en we hadden ook niet verwacht te gaan winnen. We hebben vooral veel plezier gehad. Ook waren er een paar uitdagingen met op hole 11 de neary die ik ook gewonnen heb! Op hole 15 stond onze pro Paul te wachten om een wedstrijdje met ons te doen maar niemand heeft hem natuurlijk verslagen, hij is niet voor niks onze pro:). De laatste uitdaging was op hole 17 met het lijntje (zo recht mogelijk slaan), die ging minder goed. Na afloop hebben we nog een super leuke bbq gehad en we hebben een mooie wisselbeker gewonnen. We zijn er super blij mee en zullen hem goed blijven poetsen. We hebben er zin in om volgend naar weer mee te spelen.

Groetjes, Franck en Lynn Blanc

Verslag wedstrijd 20 oktober 2019

‘Niet tegen elkaar, maar met elkaar’ . Onder dit motto hebben de golfclubs Prise d’eau , Midden-Brabant , de Efteling en Landgoed Nieuwkerk de koppen bij elkaar gestoken om te komen tot een soort van samenwerking en het organiseren van gezamenlijke wedstrijdjes op basis van wederkerigheid. Het eerste resultaat mocht er zijn in de vorm van een par-3 wedstrijd die werd gespeeld op de baan van Prise d’eau op zondag 20 oktober. Met als wedstrijdleider Willem Schimmel konden we ons geen betere start voorstellen en gingen er rond de klok van 14.30 uur ongeveer 20 kinderen enthousiast de baan in ondanks hier en daar een regendruppel. Het mocht de pret niet drukken en er werd fanatiek maar sportief gestreden om de eerste plaats. Vanaf handicap 54 was iedereen welkom en de wedstrijd werd onderverdeeld in 2 categorieën. Een stableford-wedstrijd en een texas-scramble. Zelfs voor een neary en de longest werd hard gestreden en de winnaars konden na de wedstrijd bij Willem de prijzen in ontvangst nemen. Terecht merkte Willem op dat meedoen belangrijker was dan winnen en dat is ook de sfeer die we graag willen uitstralen met dit initiatief namens de vier clubs. Wij als jeugdcommissie kijken al uit naar het volgende evenement en danken Willem voor de perfecte organisatie van deze middag.

Voorzitter jeugdcommissie Hans Feitz