35 jaar Golfclub Landgoed Nieuwkerk

35 jarig bestaan Golfclub Landgoed Nieuwkerk 

Op 22 januari 1985 is onze vereniging opgericht onder de naam Eerst Tilburge Golfclub (ETG). Dat betekent dat onze club in 2020 haar zevende lustrum vierde. We weten allemaal waarom de festiviteiten zijn uitgesteld tot zaterdag 28 augustus 2021. 

Dagprogramma 

Zoals gezegd vieren we zaterdag 28 augustus de 35ste verjaardag van onze vereniging. Dit doen we met diverse activiteiten. 

Zo start om 11.00 de Presidenstcup wedstrijd. Een wedstrijd over 18 holes waarbij de uitdaging is de eerder neergezette score van de “president” (voorzitter Jacq van Aarle) te verslaan. 

Er zal in de loop van de dag een speciale jeugdactiviteit plaatsvinden. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. 

Van 17.00 uur tot 19.00 zijn alle leden en medewerkers met hun partner uitgenodigd voor de receptie, u aangeboden door het bestuur. 

Vanaf 19.00 uur gaat het dak eraf met liveband “Stijlvol Live” en een heerlijk walking dinner verzorgd door ForeAll. Ook het diner wordt u aangeboden door het bestuur, alleen uw drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden activiteiten

Het inschrijven voor de Presidentscup gaat, zoals u gewend bent, via de website. Momenteel is het maximum aantal deelnemers bereikt.  
Voor de receptie is geen aanmelding nodig. Wél voor de feestavond in verband met de inkopen van het diner. 
 
Deze wilt u niet missen, dus meld u vlug aan middels het invullen van het aanmeldformulier. Klik hieronder op “Inschrijven voor de feestavond”. 
Pagina inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents